Talvikauden 2023 toimintaa

Yhdistyksen vuosikokous 11.3.2023 alkaen klo 12.00

Uudenmaan Dreeverikerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 11.3.2023 alkaen klo 12.00. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat. Yhdistyksen hallitus kokoontuu valmistelevaan kokoukseensa klo 11.00.

Kokouksen pitopaikkana on Mäntsälän Juustoportin kabinetti osoitteessa Pohjoinen Pikatie 8, 04600 Mäntsälä.

Sääntömääräiset kokouskutsut on lähetetty jäsenistölle postitse. Huomaattehan kuitenkin, että postinkuljetuksen lakon vuoksi kutsukirjeet voivat saapua hyvin myöhäisessä vaiheessa (force majeure eli ylivoimainen este). Onkin toivottavaa, että kaikki jäsenet yrittävät mahdollisuuksien mukaan olla yhteydessä sellaisiin kavereihinsa, joilla ei mahdollisesti ole tilaisuutta nähdä tätä kutsua verkossa, ja välittää kokouskutsun mahdollisimman monelle jäsenelle.

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Talven touhuja

Syksystä on siirrytty etelässäkin valkean joulun jälkeen talvisena alkaneeseen uuteen vuoteen. Tämän myötä Uudenmaan Dreeverikerho ry:n hallitus haluaa toivottaa kaikille kaksi- ja nelijalkaisille jäsenilleen Onnellista ja Menestyksekästä Uutta vuotta!

Alkaneen talvikauden aikana on jälleen tiedossa monenlaista perinteistä toimintaa. Koe- ja jahtikausi jatkuu tassueläinten osalta helmikuun lopulle ja ”pikkusorkkiakin” päästään ajattamaan vielä jonkin aikaa. Omia kokeita ei talvikaudella ole tulossa, mutta eri puolille maata on luvassa vielä useita koemahdollisuuksia.

Talvikauden perinteisiin toimintoihimme kuuluu kuitenkin pilkkikisa, joka tänä vuonna järjestetään jäätilanteen mahdollistaessa helmi-maaliskuun aikana luultavasti Hausjärven Valkjärvellä.

Myös yhdistyksen vuosikokous päästään näillä näkymin järjestämään tavanomaiseen aikaan pitkähkön rajoitusjakson jälkeen. Kokouksen ajankohdaksi on päätetty lauantai 11. maaliskuuta, minkä jälkeen sitten aletaan taas pikkuhiljaa liukumaan kohti uutta kevättä perinteisine haulikkokisoineen.

Syksyksi on jälleen tarjolla kurssi- ja koetoimintaa, johon toivotaan mukaan uusia aktiivisia jäseniä.

Vuosikokouskutsu toimitetaan jäsenille yksityiskohtaisine tietoineen sääntöjen mukaisessa järjestyksessä. Muista aktiviteeteista ja dreeveriharrastuksen uusista tuulista kerrotaan seikkaperäisesti näillä sivuilla asioiden tullessa ajankohtaisiksi.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.