Talvikauden 2021-22 toimintaa

Pilkkikisan antia

Uudenmaan Dreeverikerhon perinteinen pilkkikisa käytiin vuonna 2022 maaliskuun 7. päivänä Lohjanjärvellä. Mukana oli lähes koko ”kantaporukka” ja keväinen sääkin suosi kisaa. Aikaisempiin vuosiin nähden poikkeuksen muodosti ”kroonisen mestarin”, Pekka Suckmanin, poissaolo. Niinpä lopputuloskin muodostui tasaisemmaksi kuin monina viime vuosina.

Lopputulosten selvittämisessä jouduttiin ratkaisut tekemään poikkeuksellisella tavalla, sillä Pekan poissaolon myötä porukasta ei myöskään löytynyt punnitukseen soveltuvaa vaakaa. Niinpä tulos ratkaistiinkiin tällä kertaa ”visuaalisin” perustein. Kilpailijoiden kalat asetettiin siis maahan rinnakkaisiin riveihin ja tulokset määritettiin kasan suuruuden mukaan.

Edellä esitetyin perustein tulokset muodostuivat seuraavanlaisiksi:

Miesten sarja:

  1. Matti Kare, miesten sarjan pilkkimestari, vuoden 2022 kiertopalkinto
  2. Silvo Mikkonen
  3. Timo Nurmiluoto
  4. Paavo Peltola
  5. Esa Tauriainen
  6. Teppo Nurmiluoto
  7. Timo Poutinen

Naisten sarja:

  1. Riitta Kare, naisten sarjan pilkkimestari 2022

Kisan pienimmän kalan sarja:

  1. Timo Nurmiluoto, kiiski 58 mm
Ilmassa oli jo kevään tuntua, kun osanottajat kerääntyivät tuttuun paikkaan Lohjanjärven jäälle.

Matti Kareen saalis
Riitta Kareen saalis
Kaikki kisapokaalit menivät tänä vuonna Kareen perheeseen. Riitta vei naisten sarjan voiton ja Matti puolestaan miesten sarjan voiton ja pilkkimestaruuskiertopalkinnon.
Kisan pienin kala oli 58 mm:n mittainen kiiski (kuvassa vertailukohtana käytetty tulitikku).
Perinteiseen tapaan kova kisa päättyi makkaranpaistoon, kun kevään merkit näkyivät jo vahvoina ympärillä.

Kevään 2022 perinteinen pilkkikisa, ennakkoilmoitus

Uudenmaan Dreeverikerhon perinteinen pilkkikisa pidetään sunnuntaina 6. maaliskuuta Lohjalla. Kokoontuminen Lohjan ABC-huoltamolla osoitteessa Hossanmäentie 1, Lohja klo 8.30. Tarkempi ajo-ohje löytyy tästä linkistä.

Ilmoittautumiset osoitetaan ja pilkkikisaa koskevia lisätietoja voi kysyä puheenjohtaja Timo Poutiselta, puh. 0400 612 153, sähköposti: poutinen.timo”at”gmail.com.

Vuosikokouskutsu 2022

Uudenmaan Dreeverikerho ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tänä vuonna lauantaina 19. maaliskuuta alkaen klo 12.00. Paikkana on Mäntsälän Juustoportti (tarkempi osoite ja ajo-ohje löytyvät tästä linkistä).

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat.

Koekauden 2022-23 tuomarikurssit

Uudenmaan Dreeverikerho ry järjestää tulevan koekauden alla loppukesästä 2022 sekä palkintotuomareille tarkoitettuja perus- ja jatkokursseja että etelän lohkon ylituomarien täydennyskoulutuksen. Kurssien vetäjänä toimii etelän lohkon aluekouluttaja Matti Kare.

Kursseista, niiden ajankohdista ja paikoista ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin näillä sivuilla.

Uudenmaan dreeverikerhon koirat tekivät dreevereille PR:ää MTK-säätiön jahdissa Kettulassa

Uudenmaan dreeverikerholle tuli kolmatta kertaa kutsu MTK-säätiön järjestämään jahtiin Kettulaan. Tottakai kutsuun vastattiin myöntävästi, tiedettiinhän jo etukäteen, että puitteet jahtiin ovat siellä mahtavat, passipaikat merkattu ja useimmat niistä tornipasseja. Turvallisuus oli huomioitu sektorimerkein

Kerhon puheenjohtaja Timo Poutinen oli kysellyt kerhosta koiria mukaan jahtiin ja paikalle saatiin neljä koiraa: Late 4 ½ v , Namu 8 v, Pate 8 v ja Pike 2 v.

Päivä oli erittäin onnistunut. Kaikille koirille saatiin ajoa ja ilman vahinkoa. Valtteri-myrsky ilmoitti jo tulostaan navakalla tuulella ja lumisateella.

Voimme vain suuresti kiittää jahdin järjestäjiä kutsusta jahtiin. Toivottavasti pääsemme uudestaan nauttimaan tilaisuudesta.

Kommentointi on suljettu.