Talvikauden 2021 toimintaa

Pilkkikisan antimia

Yhdistyksen perinteinen pilkkikisa päästiin pitämään maaliskuun puolivälissä. Vaikka epäilyksiä jään kestävyydestä esitettiinkin, ongelmia ei jään kestävyyden suhteen ilmennyt. Tästä huolimatta heti kisan alussa Tauriaisen Esa antoi muille merkittävästi tasoitusta astumalla laiturilta suoraan haarojaan myöten mereen. Syynä tähän ei kuitenkaan ollut pettävä jää vaan juuri laiturin päässä sijainnut avanto. Sitkeänä sissinä Esa kuivatteli pikatyönä saappaansa ja vaatteensa ja ehti vielä mukaan jäällekin. Lopulliseen saalismäärään tällä kuitenkin saattoi olla oma vaikutuksensa.

Kaiken kaikkiaan kisasta tuli odotettua tiukempi  –  ei suuren saalismäärän vaan saalin saamattomuuden vuoksi. Kalat olivat niin saamattomia, että ne tarttuivat niille tarjottuihin pilkkeihin vain satunnaisesti. Koko kisan voiton vei  –  kuinka ollakaan  –  jälleen kerran Pekka Suckman, joka onnistui oppimaan ”liidätystekniikan”, jolla pilkki saatiin tekemään kaloja edes hieman kiinnostavaa liikettä. Naisten sarjan voiton vei, kerhon jäsenyyden ulkopuolella, kisan uusi tulokas, Johanna Nurmiluoto, jonka kiiskisaaliin mittaus osoittautui vaikeaksi, kun puntari ei meinannut näyttää mitään. Pekan saalis oli hieman painavampi, mutta ei sekään ”normaalivuosien” tasoa. Mutta voitto kuin voitto eikä siitä sen enempää. Toivottavasti ensi vuosi on saaliin puolesta antoisampi!

Pilkkikisa_webkuva

Porvoon Hamarinrannassa pidetyn pilkkikisan osanottajat hajaantuivat ensin eri puolille merenlahtea mutta kokoontuivat pikkuhiljaa lähemmäksi toisiaan, kun tärppejä ei kuulunut. Useimmille meri antoi tällä kertaa tyhjän kalapussin. Voittajat kuitenkin selvisivät: miesten sarjan ja kiertopalkinnon voittajaksi saatiin jälleen Pekka Suckman (istumassa oikealla) ja naisten sarjan vei kiiskisaaliillaan yhdistyksen ulkopuolinen Johanna Nurmiluoto (istumassa keskellä).

Vuoden 2021 pilkkikisa: ennakkoilmoitus

Viime talven poikkeuksellisen jäätilanteen vuoksi väliin jäänyt kerhon perinteinen pilkkikisa toteutetaan taas tänä keväänä. Tällä kertaa paikkana on Porvoon Hamarinranta osoitteessa Hamarintie 1 (ks. alla oleva kartta).

Kilpailupäivänä on lauantai 13. maaliskuuta ja kokoontuminen Hamarinrannassa on klo 9:30. Jokainen osanottaja tuokoon mukanaan omat tarpeelliset salaiset aseensa (toukat, hajusteet yms.).

Kisaa koskevia lisätietoja voi kysyä puheenjohtaja Timo Poutiselta, puh. 0400 612 153, sähköposti: poutinen.timo”at”gmail.com,

Map of Hamarintie 1, Porvoo

Yhdistyksen vuosikokous
2021 siirtyy eteenpäin

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, joka tulisi järjestää maaliskuun viimeiseen päivään mennessä, on hallituksen päätöksellä olosuhteista johtuen päätetty siirtää myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Perusteina siirtoon ovat maassamme edelleen vaikuttava tartuntavaarallinen tauti, keskusjärjestöjen suositus ja etäkokouksen teknisesti vaikea toteutus.

Uusi ajankohta on riippuvainen virusepidemian kehittymisestä ja kokoontumisia koskevista rajoituksista. Kokouksen uudesta ajankohdasta ilmoitetaan jäsenistölle sääntöjen mukaisessa kokouskutsujärjestyksessä.

Kommentointi on suljettu.