Kesäkauden 2020 toimintaa

Erikoisnäyttelyn uusi ajankohta on
9. elokuuta

Alun alkaen 27. heinäkuuta pidettäväksi ilmoitettu Suomen Dreeverijärjestön dreeverien ja alppienajokoirien erikoisnäyttely on Suomen Kennelliiton ja valtakunnan hallinnon määräämien rajoitusten vuoksi siirretty heinäkuulta elokuulle. Näyttelyn uusi ajankohta on 9. elokuuta. Paikka on sama kuin aikaisemminkin ilmoitettu eli Orilammen Maja ja Lomakeskus Valkealan Vuohijärven rannalla.

Koska näyttelyn tuomariksi aikaisemmin ilmoitettu ruotsalainen Morgan Wackt on joutunut perumaan saapumisensa matkustusrajoitusten vuoksi, näyttelyn tuomarina toimii Kirsi Honkanen.

Ilmoita oma dreeverisi ja lähde mukaan viettämään rentouttavaa viikonloppua Repoveden kansallispuiston maisemiin. Tästä tapahtumasta ajankohtaista tietoa löytyy näyttelyn omilta sivuilta osoitteesta isp.planet.ee/erkkari20/. Tiedustelut Riitta Kare 040 5494069.

Majoitus ja ruokailut varataan suoraan Orilammelta
puh. 05 389881.  Mainitse kuuluvasi dreeveriporukkaan.
Lisätietoja www.orilampi.com

Kesäpäivät peruuntuvat ja erikoisnäyttely siirtyy

Suomen Kennelliiton 15. toukokuuta antaman ilmoituksen mukaisesti kaikki koiranäyttelyt ovat kiellettyjä heinäkuun loppuun saakka. Lähes poikkeuksetta tämä koskee myös kaikkia muita kenneltapahtumia aivan pieniä kokeita ja vastaavia lukuun ottamatta.

Edellä esitetyn johdosta Suomen Dreeverijärjestön hallitus päätti 15. toukokuuta illalla pitämässään kokouksessa, että tämän vuoden heinäkuun 25. päivälle pidettäväksi suunnitellut järjestön kesäpäivät peruuntuvat kokonaan tämän vuoden osalta. Lisäksi näyttely siirretään mahdollisuuksien mukaan elokuulle.

Tapahtumien käytännön toteutuksesta vastaava Uudenmaan Dreeverikerho on ryhtynyt toimenpiteisiin kesäpäivien perumiseksi ja näyttelyn siirtämiseksi. Alustavan tiedon mukaan siirretty erikoisnäyttely pyritään pitämään alkuperäisessä paikassa eli Orilammella sunnuntaina 9. elokuuta. Asian suhteen tapahtuvia järjestelyjä toteutetaan parhaillaan. Lopullinen siirto vaatii myös Suomen Kennelliiton suostumuksen.

Näyttelyn yksityiskohdista tiedotetaan lähemmin heti kun se on mahdollista.

UDK:n perinteinen  ampumakisa

Uudenmaan Dreeverikerhon perinteinen ampumakisa pidettiin poikkeustilanteesta huolimatta pienimuotoisena leikkimielisenä kisana Pukkilan ampumaradalla lauantaina 16. toukokuuta.

Ajankohdan suhteen poikkeuksellisen viileän saan ja ajoittaisen kovan sateen vuoksi kisa rajoittui myös vain yhteen lajiin eli metsästystrappiin.

Epävakaisesta säästä huolimatta kiekkoihin nähtävästi osui muutakin kuin sadepisaroita. Kiekkoja nimittäin tipahteli säännöllisin välein vaikka ajoittain kovin kastelevaksi äitynyttä sadetta jouduttiinkin pitämään räystään suojissa.

Tulokset noudattivat kaiken kaikkiaan vakiintunutta linjaa. Kerhon ulkopuolisena ampunut Teppo Nurmiluoto voitti jälleen koko kisan, mutta kestovoittaja Kai Siven nappasi jälleen kerran virallisen mestaruuden, tapansa mukaan varsin turvalliselta tuntuvalla marginaalilla seuraavaksi tulleisiin kerhon jäseniin.

Seuraavasta sijasta jouduttiinkin sitten uusimaan, kun Timo P. ja Seppo uusivat kisan kolmannesta sijasta ja yhdistyksen mestaruuskisan kakkossijasta. Timpan kantti kesti lopulta paremmin ja hän pääsikin nousemaan palkintopallille, mikä lienee ollut kisan ainoa varsinainen yllätys.

Tulosluettelo muodostui seuraavaksi (metsästystrap 25 kiekkoa):

 1. Teppo N. (kerhon ulkopuolinen)  20
 2. Kai S.  17
 3. Timo P.  10 (uusinnan jälkeen)
 4. Seppo  10
 5. Timo N.  9
 6. Hasse S.  6
 7. Matti H.  5
 8. Tomppa S. (kerhon ulkopuolinen)  1

Ajoittain sade äityi niin kovaksi, että suojaa jouduttiin hakemaan räystään alta tai ampumaratarakennuksen sisältä. Hyvää tunnelmaa tämäkään ei haitannut.

”Puska-ammunnasta” päästiin tällä kertaa radan märkyyden vuoksi ampumaan vain harjoituskierros. Varsinainen kisa käytiin metsästystrapissa 25 kiekolla. Voittajakolmikko ampui kisansa samassa ryhmässä, mikä teki kisasta mielenkiintoisen.

Viime vuonna jäsenkisan ulkopuolella ampunut Teppo hävisi Kaitsulle niukasti trapissa mutta vei kokonaiskisan voiton hyvällä ”puskatuloksella”. Tällä kertaa Tepolle riitti voittoon pelkkä trappikisa.


Kaitsu jatkoi vahvaa linjaansa ja otti virallisen mestaruuden kotiinsa ties jo kuinka monetta kertaa!

 

Jonkinlaisena yllättäjänä tällä kertaa voitaneen pitää Timo Poutista, joka kiipesi nyt kokonaiskisan kolmannelle sijalle ja virallisen mestaruuskisan hopealle. Lopputulos ei kuitenkaan tullut ilmaiseksi, sillä Timppa joutui loppumetreillä tiukkaan uusintakisaan asuinnaapurinsa Sepon kanssa.

 

 

Kesäpäivät ja erikoisnäyttely 25.-26.7.2020

Orilammen Maja ja Lomakeskuksessa Vuohijärven rannalla Repoveden kansallispuiston kupeessa. Järjestelyistä vastaavat Uudenmaan Dreeverikerho ja Itä-Suomen Pienajokoirayhdistys.

 • Verlan tehdasmuseo n 25 km päässä
 • Kultataristeily
 • Sauna lämpimänä
 • Tanssia ravintolassa
 • Sunnuntaina erikoisnäyttely

HUOMAA! Näyttelyn tuomariksi alun alkaen ilmoitettu ruotsalainen Morgan Wackt on joutunut perumaan saapumisensa matkustusrajoitusten vuoksi. Näyttelyn tuomarina toimii Kirsi Honkanen.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

 • Keittolounas lauantaina ja sunnuntaina 12 e
 • Lauantain kiusausillallinen 14 e
 • Lapset puoleen hintaan

Majoitus ja ruokailut varataan suoraan Orilammelta 15.6 2020 mennessä, puh. 05 389881.  Mainitse kuuluvasi dreeveriporukkaan.

Lisätietoja www.orilampi.com Tiedustelut Riitta Kare 040 5494069

Kesäpäivät ja erikosnäyttely järjestetään suunnitellusti mikäli Valtioneuvoston ja Kennelliiton määräykset ja ohjeet sen sallivat.

Asiasta tiedotetaan järjestön ja järjestävien kerhojen nettisivuilla. Näyttelyn pääsivu löytyy osoitteesta Dreeverien erikoisnäyttely 2020.

Mikäli kesäpäiviä ei voida järjestää, tulee varauksien peruuttamisesta  huolehtia itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s